Futbol okulu yaz dönemi başladı |
Bursaspora geleceğin yıldızlarını kazandırmak ve Bursa futboluna hizmet etmek için faaliyetlerini yoğun bir şekilde sürdüren Futbol Okulu, yaz döneminin açılışını gerçekleştirdi.
Merinos Stadı'nda gerçekleşen açılışa minik futbolcuların ailelerinin yanı sıra Yönetim Kurulu Üyesi Şentürk Turan'da katıldı.
BURSASPORA YENİ FUTBOLCULAR YETİŞİYOR Futbol Okullarından sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Şentürk Turan: "Bursa'nın altyapılardaki başarısı nerden geliyor nasıl oluyor diye soran her kişiye burayı göstermek yeterli oluyor , çok fazla tercih ediliyoruz şu anda 550 öğrenci ile ilk döneme başladık, ikici dönemde de bu sayının üstünde bir öğrenci potansiyeli ile karşılaşacağız, bizim alt yapı için seçmek istediğimiz öğrenci sayısı arttığı içinde alternatiflerimiz çok fazla oluyor, görüldüğü gibi alt yapıdan yetişen ve şu anda A takımda bulunan yaklaşık 8-9 tane futbolcumuz mevcut, buradan geliyor onların hepsi 2005 doğumlulardan başlayarak yetiştiğimiz oyuncularımızı Bursaspor'a ve Bursa’ya çok faydalı sporcular yetişiyor. Bizim ailelerden beklentilerimiz çocuklarını buraya getirsinler, bizler sadece futbolcu yetiştirmiyoruz aynı zamanda topluma sağlıklı birey de yetiştiriyoruz, burada eğitimin bol olduğu bir dönemde bulunuyorlar, velilere teşekkür ediyoruz Bursaspor'u seçtikleri için bundan sonraki dönemde de ilgilerinin artmasını bekliyoruz" diye konuştu.
GELECEĞİN BURSASPORU ALTYAPIDAN OLUŞACAK Futbol Okulları Genel Koordinatörümüz Hakan Çenkçiler ise, "Yeni dönemin tekrar başındayız biz her kapanışta söylüyoruz bir kapanış yeni bir açılışın başlangıçı, büyük çoğunlu yeni öğrencilerden oluşan bir takımla çalışmalarımıza başladık. Gelecekte Bursaspor sahaya çıktığında çoğunluk alt yapıdan oluşacaktır. Buda Bursaspor'a başarıyı getirecektir" diye konuştu.
İlk döneme yazılan 550 sporcu daha sonra alkışlar eşliğinde ilk antrenmanlarını gerçekleştirdi.
 Facebook'ta paylaş
Bu haber 2302 kez okunmuştur.
|