Sizin oynayacağınız futbolun... |
Bir futbol takımı, rakibinden bir dakika içinde iki gol yiyorsa, maçın tamamına ilişkin daha ne yazılır, ne yorum yapılabilir ki?
İlk maçta 3-1 değil 5-1 de yenseymişiz, yine bir şey değişmezdi...
Twente önceki akşam ki Bursaspor’u 6-1 yener, yine turu atlardı! Çünkü, önceki gece sahada timsah değil tavşanlardan oluşan bir acemiler mangası vardı!
* Kendine yakışan futbolunu oynayıp, bir düzine gol yeseydi Bursaspor, inanın bu kadar üzülmezdi kimse...
Resmen rezil olduk!
Ekran başında kahrolduk!
"Avrupa senin neyine, al ekmeği git evine!" dediler. Aynı acı sahneyi, Fenerbahçe ile oynanan Türkiye Kupası finalinde de yaşamıştık.
Neden sonunu getiremiyoruz güzel başladığımız rüyaların?
* Hiç boşuna hezimetin suçlusu olarak hakemi göstermeyelim...
Gol attın da vermedi mi?
Batalla’yı hakem mi markaja aldı? Futbolda emekliliği gelen kaptan Ömer’in, hava topuna nasıl çıkılması gerektiğini, hakem mi öğretmedi?
N’Diaye’ye hakem mi dedi, turist gibi dolaş sahada diye! Ertuğrul Hoca da, sakın ola ki, yine "Avrupa için iyi bir deneyim oldu bize" açıklaması filan yapmasın... Bu kaçıncı?
Olmaz olsun böyle deneyim!
* Türk futbolundaki şu öz güven hastalığını yenemedik gitti...
Durum hala, Edirne’den öte, yusuf yusuf öte!
Her neyse...
Her sezon ligden düşmemeye oynadığımız o kara günlerden, her yıl Avrupa kupası maçları oynayan takım haline geldiğimiz gerçeğini de unutmadan...
UEFA Avrupa Ligi Play-Off maçlarında, bir hafta içinde sevinci ve hayal kırıklığını bir arada yaşatan Bursaspor’a yine de teşekkür edelim... Avrupa için on fırın ekmek siparişi vererek, annemizin ligine dönelim!
Bizi orası paklar!
* Son söz:
Geçti UEFA Kupası’nın heyecanı, sürün şimdi Belluschi’yi, Akhisarspor karşısına!
Bu sözüm...
Blendax güzeli Forsell’i, Belluschi’den önce transfer etme başarısı gösterenlere!
* Selahattin Adıgüzeller - Olay Gazetesinden
 Facebook'ta paylaş
Bu haber 3305 kez okunmuştur.
|