Mesut Mestan kaynak arıyor |
Bursaspor'da kulübe çektikleri ihtarname nedeniyle alacaklarını tahsil etme yolunu seçen 3 futbolcu için süre bugün dolacak. Yeşil Beyazlı futbolculardan Ertuğrul Ersoy, Onur Atasayar ve Abdullahi Shehu'ya bugün başkan Mesut Mestan tarafından ödeme yapılmadığı takdirde oyuncular elden kaçacak.
Mesut Mestan krizi çözmek için dün hummalı bir çalışma gerçekleştirirken, kaynak arayışına yöneldi. Bursaspor'a ihtarname çeken bir diğer futbolcu Santiago Vergini'ye eski başkan Ali Ay tarafından 60 bin dolarlık ödeme yapılmış, Arjantinli futbolcunun serbest kalması bir ay ötelenmişti. Aynı durumda bulunan Stephane Badji'nin daha önce yapılan ödemeyle serbest kalma süresi uzatılmıştı. Badji'nin 15 gün içinde parasını tahsil edemediği takdirde serbest kalma durumunun yeniden ortaya çıkacağı kaydedildi.
GÖREV DAĞILIMI SONRA Önlerinde daha önemli işler olduğunu belirten Mestan 'Kolları sıvadık. İşimiz kolay değil. Allah mahçup etmesin. Görev dağılımını sonra yapacağız' dedi.
DENETLEME KURULU BAŞKANI GÜLLÜLÜ OLDU Bursaspor'da dün Denetleme Kurulunun da seçimi yapıldı. ek aday olarak giren Tayfur Serdar Güllülü, açık oylama sonucu yeni başkan seçildi. Bir önceki Başkan Yalçın Cambaz'la da birlikte görev yapan Güllülü, Bursaspor'un her plartformda hakkını koruyacaklarını söyledi.
*Kaynak: Bursa Hakmiyet Gazetesi..
 Facebook'ta paylaş
Bu haber 968 kez okunmuştur.
|