Timsah Kasımpaşa Maçına Hazırlanıyor |
Bursaspor, Turkcell Süper Lig`in 18.haftasında cumartesigünüdeplasmanda karşılaşacağı Kasımpaşaspor maçının hazırlıklarını Özlüce Tesisleri`nde gerçekleştirdiği antrenman ile sürdürdü. Antrenmana A2 takımının kadrosunda bulunan Ceyhun Demircan ile Genç Milli Takımlarda bulunan Eren Albayrak ve İsmail Haktan Odabaşı katılmadı.
Sakatlığı devam eden İsa Bağcı ise kulüp doktorumuz Şafak Selimoğlu nezaretinde çalıştı.
Özlüce Tesisleri`nde, teknik direktör Ertuğrul Sağlam gözetiminde yapılan antrenmanda Yeşil-beyazlı futbolcular, ısınma koşularıyla başlayan antrenmanda daha sonra istasyon çalışması yaptı. Antrenmanın ikinci yarısında prese dayalı bir çalışma yapıldı.
Bu arada Ertuğrul Sağlam, daha önce bir alışveriş merkezinde tanıştığı, kendisine İstanbul takımlarından birini tuttuğunu, ancak artık Bursaspor`u desteklediğini söyleyen Yunus Çakır`a antrenman öncesi forma, atkı ve bere hediye etti.
Sağlam, Türkiye`nin her yerinde Bursaspor`a karşı bir sempati oluştuğunu dile getirerek, ``Maçlara gittiğimiz illerde Bursaspor taraftarı oluşuyor. Bu da bizi sevindiriyor. Biz de bu yönde bize düşen çalışmaları sürdürüyoruz. Hafta sonunda tanıştığımız 5 yaşındaki Yunus, Bursasporlu taraftarlar kervanına katıldı`` dedi.
 Facebook'ta paylaş
Bu haber 2332 kez okunmuştur.
|