Paul Le Guen 5 isimden vazgeçmedi |
Teknik Direktör Paul Le Guen, 7 maçta 5 isimden hiç vazgeçmedi...Le Guen, Özlüce'den ayrılmıyor, fazla mesaide...
Sezona yenilenmiş kadrosuyla giren Bursaspor'da Teknik Direktör Paul Le Guen'in ilk 7 haftada 5 isimden hiç vazgeçmedi. Fransız çalıştırıcı, kalede Harun Tekin'e eksiksiz forma verirken, Titi, Aziz Behich, William Troost-Ekong VE Emmanuel Badu'da 7 maçın tamamında 90 dakika şans buldu. Takımın iskeletini bu isimler oluştururken onları Pablo Martin Batalla, Agu, Barış Yardımcı ve Stancu takip etti.
ŞANS BULAMADILAR Yeşil beyazlı ekipte Merter Yüce, Ertuğrul Ersoy, Muhammed Şengezer, Onur Atasayar, İsmail Konuk, Ozan Can Kökçü, Ricardo Faty, Sercan Yıldırım, Furkan Özçal ve sakatlıkları bulunan Serdar Kurtuluş ile Emre Taşdemir de bu sezon ligde forma şansı bulamadı. Yeni transferlerden Ozan Can Kökçü, daha çok yeşil beyazlı takımın U-21 takımında şans buldu.
FAZLA MESAİDE Üst üste aldığı Galatasaray ve Kayserispor mağlubiyetleriyle düşüşe geçen Bursaspor'da Teknik Direktör Paul Le Guen, Özlüce'den ayrılmıyor. Daha önce milli maç arasında Fransa'ya gitme planları olan tecrübeli teknik adamın, bu kararından vazgeçtiği ve alınan yenilgilerin nedenlerini yardımcılarıyla masaya yatırdığı öğrenildi.
BAŞKANLA DA GÖRÜŞTÜ Tecrübeli çalıştırıcının maç kasetlerini izlediği oyuncular için detaylı bir rapor hazırladığı belirtildi. Performansından mennun olmadığı oyuncuları ciddi bir şekilde uyarması beklenen Teknik Direktör Paul Le Guen'in Başkan Ali Ay'la da biraraya geldiği bildirildi.
 Facebook'ta paylaş
Bu haber 1529 kez okunmuştur.
|